Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco ommodo consequat.

Monday to Friday: 9-20
Saturday to Sunday: closed

Image Alt

Louis Poulsen

Louis Poulsen heeft altijd nagestreefd om niet alleen verlichting te ontwerpen, maar ook om het licht vorm te geven en zodoende een aangename sfeer te creëren – zowel binnens- als buitenshuis. De vorm van het licht bepaalt een ruimte en onze producten moeten op harmonieuze wijze opgaan in de ruimte die ze creëren – indirect, zacht en uitnodigend.

De manier waarop we design en licht vormgeven is nog steeds terug te voeren op het meerschermensysteem van Poul Henningsen en op zijn kijk op de dualiteiten op het gebied van design en licht.

ERFENIS
Geïnspireerd door het verlangen om het zachte licht van de Scandinavische zomer over te brengen op de duisternis van de Scandinavische winter, streeft Louis Poulsen er steeds naar om niet zozeer lampen te ontwerpen, als wel om licht vorm te geven.

VORM VOLGT FUNCTIE
De vorm van de producten is niet ingegeven door hun uiterlijk, maar door de vorm van het licht die ze afgeven. De kwaliteit van het licht bepaalt en definieert elk oppervlak en elke kromming.

ESTHETIEK
Onze toewijding aan vorm die functie volgt, maakt dat wij het licht ontwerpen. Onze toewijding aan esthetiek maakt dat onze producten een lust voor het oog zijn, ongeacht of ze aan of uit staan.
MATERIALEN
Materialen zijn de belichaming van onze ontwerpfilosofie. We geven ze vorm, zodat ze weerspiegelen en verhullen, belichten en absorberen. De kwaliteit van onze materialen bepaalt de kwaliteit van de ervaring die ze bieden.
SFEER
We streven er voortdurend naar om een optimale sfeer te creëren, waardoor mensen en ruimten er op hun best uitzien. We zijn altijd op zoek naar de juiste balans tussen functie en comfort, waarmee we u de mogelijkheid geven de perfecte sfeer te creëren.
Dat is onze dagelijkse zoektocht, al meer dan een eeuw lang.

Nieuwe Items